Krajalnice

Opis produktu

Sercem maszyny Bizerba S 111 plus są jej wkłady tnące. 

Gwarantują one wydajną, precycyjną i cichą pracę kotleciarki. Pod względem konstrukcji i wykonania nie mają sobie równych na rynku. Oryginalne wkłady Bizerba są nie do podrobienia. Wkład tnący S 021  służy do przygotowywania smakowitych, świeżych i apetycznych sałatek z kiełbas, mięsa i sera pokrojonych w paseczki oraz do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków czy grzybów. Dwa walce nożowe o krążkowych nożykach stosowane są dla pasków o szerokości 20 mm. Wkład polecany do gastronomii, cateringu  i na małą produkcję. Specjalne zastosowanie znajduje w przygotowywaniu gyrosu.  Dla większej higieny w celu czyszczenia wkłady tnące można wyjąć i rozłożyć.

Zostaw swoje dane,
a skontaktujemy się z Tobą
w przeciągu 24h!
Imię i nazwisko
Numer telefonu
Adres e-mail
Komentarz