Krajalnice

Opis produktu

Cechy:

  • Nacinanie, zmiękczanie i cięcie w paseczki na jednym urządzeniu,
  • Wydajność z punktu widzenia zużycia energii, cicha praca bez nagrzewania się urządzenia dzięki technologii Emotion®,
  • Obsługa od frontu oraz kompaktowa obudowa to czysta ergonomia pracy,
  • Wyśmienita obróbka mięsa, atrakcyjna prezentacja towaru,
  • Urządzenie S 121 jest przeznaczone do pracy na powierzchniach pokazowych (showroom) oraz na zapleczach gastronomicznych,
  • Urządzenie S 121 jest przygotowane do odkładania pokrojonego produktu na szalki gastronomiczne o wymiarach 325 x 353 mm, Integracja z A 400 FB lub A 550 umożliwia uzyskanie kompletnej linii produkcyjnej,
  • Urządzenie spełnia wszystkie wytyczne dot, higieny zgodnie z normą NSF ANSI 8/2010,
  • Demontaż bez użycia narzędzi oznacza szybki proces czyszczenia oraz wymiany wkładów.

Opcje:

  • Tacka napełniająca jako nasadka,
  • Szalka gastronomiczna,
  • Popychacz do automatycznego doprowadzenia produktu do krojenia,
  • Stojak dla skrzyń E2,
  • Wkład do cięcia w paseczki od 4 do 20 mm, do zmiękczania mięsa oraz do spajania cienkich plastrów,
  • Grzebienie zgarniające dla produktów o wym
Zostaw swoje dane,
a skontaktujemy się z Tobą
w przeciągu 24h!
Imię i nazwisko
Numer telefonu
Adres e-mail
Komentarz