Urządzenie S 121 jest przeznaczone do pracy na powierzchniach pokazowych (showroom) oraz na zapleczach gastronomicznych,
Urządzenie S 121 jest przygotowane do odkładania pokrojonego produktu na szalki gastronomiczne o wymiarach 325 x 353 mm, Integracja z A 400 FB lub A 550 umożliwia uzyskanie kompletnej linii produkcyjnej,
Urządzenie spełnia wszystkie wytyczne dot, higieny zgodnie z normą NSF ANSI 8/2010,
Demontaż bez użycia narzędzi oznacza szybki proces czyszczenia oraz wymiany wkładów.
Opcje:
Tacka napełniająca jako nasadka,
Szalka gastronomiczna,
Popychacz do automatycznego doprowadzenia produktu do krojenia,
Stojak dla skrzyń E2,
Wkład do cięcia w paseczki od 4 do 20 mm, do zmiękczania mięsa oraz do spajania cienkich plastrów,
Grzebienie zgarniające dla produktów o wym
Zostaw swoje dane, a skontaktujemy się z Tobą w przeciągu 24h!